پروتز چانه

پروتز چانه : چانه و بینی دو عضو تعیین کننده تعادل در صورت به حساب می آیند و به همین دلیل نقش قابل توجهی در زیبایی چهره دارند.

جراح زیبایی صورت با پروتـز چانه اقدام به بلند کردن و افزایش چانه می کند در این صورت با انجام یک جراحی ساده تعادل بین اعضا صورت برقرار شده و باعث زیبایی چهره می شود.

با انجام پروتز چانه ، می توان بسیاری از مشکلات چانه هم چون عقب رفتگی ، تیز بودن چانه و غیره را برطرف کرد.

پروتز چانه ، مناسب افرادی می باشد که چانه آن ها کوچک است.

 پروتز چانه

مهم ترین سوالی که برای بیماران در رابطه با پروتز چانه به وجود می آید میزان ماندگاری آن است ، در این باره باید بگوییم که نتیجه جراحی چانه دائمی می باشد و در طی زمان دستخوش تغییرات نمی شود.

مراحل انجام جراحی چانه

جراحی چانه ، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و می توان آن را همزمان با دیگر جراحی های زیبایی صورت هم چون عمل زیبایی بینی نیز انجام داد.

برای انجام جراحی چانه ، جراح پلاستیک ابتدا باید برش هایی را جهت کارگزاری پروتز ها ایجاد کند برش های مورد نیاز را می توان در دو ناحیه درون دهان ( در ناحیه لب پایینی ) و زیر چین چانه بر روی سطح خارجی پوست ایجاد کرد ، پس از ایجاد برش ها لایه عضلانی داخل چانه نیز برش داده می شود و سپس پروتز های مورد نیاز کار گذاشته می شود و در نهایت جراح پلاستیک برش ها را بخیه می زند.

یکی از نگرانی های بیماران در رابطه با پروتز چانه ، باقی ماندن جای زخم های ناشی از برش های آن می باشد در این باره باید بگوییم در صورتی که برش ها در داخل دهان ایجاد شوند برش ها درونی می باشند و جای آن ها باقی نمی ماند اما در صورتی که برش ها بر روی سطح خارجی پوست نیز ایجاد شوند آن ها بین چین های طبیعی چانه پنهان شده و قابل رویت نمی باشند.

پس از انجام جراحی چانه ، نیاز به بستری شدن بیمار نمی باشد و معمولا آن ها بعد از گذشت چند ساعت از جراحی می توانند به منزل برگردند.

مدت زمان انجام جراحی چانه ، طولانی نمی باشد و حدودا به ۱ ساعت زمان نیاز دارد.

پروتز چانه

عوارض جراحی چانه

جراحی چانه ، یکی از جراحی های ایمن می باشد و اگر به دست جراح متخصص و چیره دست انجام گیرد خطری بیماران را تهدید نمی کند اما در غیر این صورت ممکن است بیماران با مشکلاتی هم چون عفونت ، خونریزی ، درد شدید ، حرکت پروتز و غیره رو به رو شوند.